Online & Social

Dat Buro Andringa prima websites kan ontwerpen zal je niet verbazen. Maar dat we ook bedreven zijn in contentontwikkeling, online en crossmediale campagnes én social media als Facebook, Instagram en LinkedIn is misschien nieuw voor je. En ook op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie zijn we inmiddels helemaal thuis.

Samenwerking met BytEffekt

Dat we in korte tijd onze online slagkracht aanzienlijk hebben vergroot komt door ons communicatiebroertje BytEffekt. We mogen nu nog broertje zeggen, maar hoe lang nog? BytEffekt groeit als kool. We leren veel van de nieuwe online specialismen die er werken. Doordat we in hetzelfde pand zitten pakken we veel crossline opdrachten samen op. Ziehier de bron van onze online communicatiekracht.

Websites ontwerpen en bouwen

Met een professioneel webdesign maak je een goede eerste indruk bij je potentiële klanten. Goeddoordacht webdesign maakt bovendien je bedrijf beter vindbaar voor je doelgroepen en biedt precies wat deze doelgroepen zoeken. Wij zorgen er met conceptueel webdesign voor dat je website gebruiksvriendelijk en gestructureerd is. Je website sluit aan bij de behoefte van je bezoeker en voldoet ook inhoudelijk aan alle verwachtingen. Het optimaliseren van websites, het laten maken van je website en webshop én het onderhoud van je website: het is maar een greep uit alle diensten waarmee we jouw website ‘state of the art’ maken.

Bekijk enkele voorbeeldcases

website okido

Okido

Website van zorggroep liante

Liante

website plukon

Plukon

Content marketing en contentontwikkeling

Ook goede content ontwikkelen is een vak. Goede content is beeld of tekst waar je doelgroep op zit te wachten. Dat is de maatstaf. Of het nu gaat om een merkverhaal, een filmpje, productinformatie of online storytelling: het leven van jouw doelgroeppersonen moet met deze content een stúk aangenamer worden. Wij streven er hoe dan ook naar om de content die we voor onze opdrachtgevers ontwikkelen niet het eindpunt te laten zijn maar het begin. Het begin van de conversatie, het begin van dialoog en het begin vooral van iets moois. Binding met je merk, dat is vrijwel altijd het hogere doel dat we nastreven als het gaat om content marketing.

Online en crossmediale campagnes

Eigenlijk ontwikkelen we anno vandaag vrijwel alleen nog maar crossmediale campagnes. Niet alleen online, maar ook offline en natuurlijk online én offline. Het verhaal vertellen op verschillende manieren en via verschillende kanalen doet het verhaal beter landen en onthouden. Je kunt bovendien het verhaal completer vertellen omdat je de sterke punten van elk kanaal optimaal kunt inzetten. Dat we elk kanaal voortdurend monitoren en optimaliseren vinden trouwens wij niet meer dan normaal.

Het voordeel van crossmediaal

Door je campagnes crossmediaal op te bouwen bereik je makkelijker verschillende doelgroepen. Door via meerdere kanalen te vertellen kun je immers ieder doelgroeppersoon precies de juiste vorm aanbieden. Graag praten we verder met je over de kracht van online en crossmediaal. Jij ook met ons? Mail of bel ons even. Of wandel gewoon eens binnen als je in de buurt bent.

Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter

Ook met het inrichten en optimaliseren van je social kanalen en communicatie helpen we je graag verder. Hiervoor werken we nauw samen met onze online communicatiebroertje BytEffekt. Goed omgaan met alle beschikbare social kanalen als Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter is erg belangrijk. Je kunt wel aanwezig zijn op alle kanalen, maar heeft dat zin? Wie is je doelgroep en waar zijn zij (actief) aanwezig? Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf zich optimaal presenteert en profileert op het juiste social media kanaal of via de meest efficiënte mix daarvan. Als basis formeleren we trouwens altijd eerst een social media strategie. Op basis van deze strategie ontwikkelen we vervolgens de social content. Hierdoor creëren we een herkenbare rode draad voor alle social boodschappen.

Arbeidsmarktcommunicatie wordt steeds belangrijker

Arbeidsmarktcommunicatie is in onze ogen het creëren van een oprecht en volledig beeld van je organisatie. Een beeld waar je je als potentiële werknemer in kunt vinden. Waar je een band mee kunt hebben, waar je onderdeel van uit wilt maken. Likability is in arbeidsmarktcommunicatieland dus beslist geen vies woord maar een kernbegrip.

Vinden en gevonden worden

Het creëren van een oprecht en structureel werkgeversimago is essentieel als het gaat om het aanspreken en verleiden van potentiële werknemers. Zo’n werkgeversimago heeft alles te maken met positionering, (employer) branding en een slimme crossmediale arbeidsmarktcommunicatiestrategie. Je voelt ‘m misschien al aankomen: Buro Andringa heeft deze skills allemaal in huis. En minstens zo belangrijk: de ervaring om deze skills effectief voor je organisatie te laten werken.