Zijerveld Packaging

Zijerveld is de grootste kaasspecialist van Nederland en ontwikkelt kaasconcepten die Europa-breed succesvol zijn. Trots en met veel professionele energie helpen wij Zijerveld met het ontwikkelen en vormgeven van deze concepten. Door onze jarenlange samenwerking met Zijerveld zijn wij op onze beurt inmiddels uitgegroeid tot kaascategoriespecialist.

Zijdevloei

Zijdevloei is een mooi scrabblewoord én het merk-uithangbord van een kaaswiel. De vormgeving van zijdevloei komt rechtstreeks voort uit de merkpositionering. Het blijft een heerlijk gegeven dat we overal in Nederland ontwerpen tegenkomen die hier in Aldeboarn zijn gemaakt.

Overige verpakkingen

Uitdaging: ‘ontwikkel vlot een nieuwe verpakking voor ons nieuwe kaasmerk.’
Verder gebracht: met veel packaging-ervaring. Want van smeerkaaskuipjes tot verpakkingen voor plakken kaas en van kaastubes tot kaasschuitjes: het ontwikkelen van verpakkingen zit in het DNA van Buro Andringa. We vinden het bovendien een van de leukste aspecten van ons communicatievak.

Learn More

Meer weten over packaging?

Bel Anja via 0566 63 17 25 of laat een bericht achter. Anja heeft aan deze case gewerkt en vertelt je er graag meer over.

Volgende case >