Zijerveld instore

Zijerveld is de grootste kaasspecialist van Nederland en ontwikkelt kaasconcepten die Europa-breed succesvol zijn. Trots en met veel professionele energie helpen wij Zijerveld met het ontwikkelen en vormgeven van deze concepten. Door onze jarenlange samenwerking met Zijerveld zijn wij op onze beurt inmiddels uitgegroeid tot kaascategoriespecialist.

Categorievisie

Elk kaasmerk uniek positioneren met een onderscheidende uitstraling en verhaal: dat is de kern van succesvol zijn binnen de categorie kaas. Vervolgens vasthouden aan deze positionering is minstens zo belangrijk. Een consument krijgt dagelijks vele communicatieboodschappen voor de kiezen. Het consistent toepassen van merkconcepten helpt daarom aantoonbaar bij het veroveren en behouden van schap-posities.

Second placement

Uitdaging: ‘realiseer maximaal rendement op de winkelvloer.’
Verder gebracht: met klantgerichte activatieprogramma’s die gebaseerd zijn op de kernwaarden van het merk en die relevante beloftes bieden.

Meer dan 70% van alle aankoopbeslissingen wordt op de winkelvloer gemaakt. Het ontwikkelen van succesvolle instore activatieprogramma’s en promotiecampagnes is voor Buro Andringa dagelijkse kost. Graag delen we persoonlijk aansprekende resultaten met je.

Learn More

Meer weten over instore communicatie?

Bel Hylke via 0566 63 17 25 of laat een bericht achter. Hylke heeft aan deze case gewerkt en vertelt je er graag meer over.

Volgende case >